Delivering immersive user experiences for the new media realm

Woning in wording

Een doorzonwoning van begin jaren 60 wordt omgetoverd tot een lichte, eigentijdsewoonomgeving met hier en daar een knipoog naar het verleden.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de realisatie van een interieurontwerp door Buro 27! Een doorzonwoning van begin jaren 60 wordt omgetoverd tot een lichte, eigentijdsewoonomgeving met hier en daar een knipoog naar het verleden. Buro 27 nam het gehele ontwerp van de verbouwing en het interieur voor haar rekening. Het concept bestaat uit het creëren van rust, openheid maar ook privacy. Aangepakt door de functies binnen het huis volledig om te keren. Met als uitkomst van een fraaie uitbouw met tuingerichte zitkamer, versterkt door de aantrekkingskracht van een sfeervolle dubbele openhaard.

collage-huis

keuken1

Het interieur wordt gekenmerkt door karaktervolle materialen als lichtgrijze natuursteen, massief eiken en robuust staal. Door deze natuurlijke producten met hun lichte kleuren, te combineren met het donkere staal, ontstaat er een krachtige maar rustige basis. Alle ruimte om dit interieur naar gelang je behoeften aan te vullen met kleur! Dit uitgangspunt is zowel in de vaste elementen als in het losse meubilair en verlichting terug te vinden, waardoor de woning als één samenhangend geheel aanvoelt.

woonkamer1

keuken3

keuken2

eetkamer2

De woning stamt uit de tijd van wederopbouw na de tweede wereldoorlog. De toekomst telt, dit zagen we destijds ook terug in het interieur. Men heeft behoefte aan licht, ruimtelijkheid, en bovenal functionaliteit. Het betekende het ontstaan van de doorzonwoning. De tijd leek te hebben stil gestaan in de woning, een mooie kans de geschiedenis niet verloren te laten gaan. De originele voorgevel wordt gerenoveerd, en binnen het nieuwe interieur zullen diverse meubels en verlichtingsarmaturen worden toepast, ontworpen in deze periode die veel bijzondere klassiekers heeft voortgebracht.

eetkamer

2-buiten

Woning in wording
Particulier
Interieur
Woning in wording