We vinden het steeds belangrijker een plek te creëren waar we ons thuis voelen en die volledig aansluit bij onze wensen en behoeften. Het interieur speelt hierin een grote rol.

Toch blijkt het voor velen niet eenvoudig zelf die omgeving te creëren. Met mijn ervaring als interieurachitecte, ga ik graag met frisse blik voor u op zoek naar functionele en duurzame oplossingen die aansluiten bij uw levensstijl.

Tijdloos interieur
Binnen mijn interieurontwerpen streef ik naar samenhang, waarbij heldere zichtlijnen en herhaling in vorm en materiaal de basis zijn. Hierdoor vormen verschillende onderdelen binnen de woning één geheel. Dit komt voort uit mijn fascinatie voor beelden, kunst en architectuur. Daarbij zijn hedendaagse vormgeving, maar ook ontwerpen uit het verleden mijn bron van inspiratie. Met en scherp oog voor detail en een zorgvuldig kleur- en materiaalgebruik, creëer ik een tijdloos interieur van hoge kwaliteit.

Advies en ontwerp
Wilt u uw huidige interieur wijzigen? Of de mogelijkheden van uw nieuwe of te (ver)bouwen woning bekijken? Graag help ik u om uw wensen te realiseren!

collage-beeldenvp